Een tijd geleden was er een hele grote Bergeijkse familie. Opa en oma hadden wel een elftal aan kinderen. Ze groeiden op aan de rand van Bergeijk waar de jongens hielpen op het land en de meiden in het huishouden. De kinderen werden groter en vonden allemaal hun geluk met het stichten van nieuwe gezinnen. De oudste dochter kon haar geluk niet vinden maar vond het heel fijn om voor iedereen te zorgen.

Op 23 april was ze jarig, ze nodigde dan heel haar familie uit. In het speciaal mochten alle nichtjes en neefjes komen. Dat waren er wel meer dan 40! Voor haar verjaardag was ze weken druk in de weer om alles te organiseren. Taarten bakken, servies verzamelen, hapjes testen. Tante kon er wat van! Maar één ding was ze het hele jaar mee bezig, thee uitzoeken. De heerlijkste smaken maakte ze zelf met gedroogde bladeren en vruchten. Al snel werd ze door de familie Tante Thee genoemd.

De kindjes komen graag bij Tante Thee voor de zoetigheden en het leuke spelen, terwijl de moeders genieten van overheerlijk gebak of een goede lunch. Opa en oma genieten na het maken van een wandeling of tijdens het winkelen. En iedereen geniet van het vroeg avond diner, als ze thuis geen zin hebben om te koken.

Nu, vele jaren later, is het nog altijd feest bij Tante Thee! En niet alleen voor haar neefjes en nichtjes die al heel groot zijn en jullie van drankjes en eten voorzien, maar ook voor iedereen die honger en dorst heeft.

Tante Thee viert feest, voor koffie met gebak, lunch, vroeg avond diner, je verjaardag (ook na 20:00 uur), het verrassen van je vriendin met een babyshower of onze aller nieuwste trots: ‘All you can tea’.

Laat je verwennen door onze gezelligheid en enthousiasme en geniet van al het lekkers dat op de kaart staat.

Liefs de nichtjes en neefjes van,

Tante Thee

All you can tea!
Life begins after tea..

Alles over High Tea

Tantes winkeltje

10 punten nougatine ijstaart

10 punten nougatine ijstaart

€23.95
(Incl. 9% btw)
Kadobon €25

Kadobon €25

€25.00

Its happening @ tante thee

Simple Social Media Stream: There is no feed data to display!

Kom op bezoek

Hof 82A
5571 CC, Bergeijk

Reserveren

Graag telefonisch reserveren

Bel +31 (0)497 338 188

Vragen?

yvette@tante-thee.nl

Openingstijden

Woensdag t/m zaterdag:
9.30 - 17.00u.
Zondag t/m Dinsdag:
Gesloten

Ontvang de nieuwsbrief