Oorspronkelijk komt High tea uit Engeland. De Engelse dineren laat en eten rond 16:00 uur een scone met zoet beleg om de ergste honger te stillen. Daarbij drinken ze thee uit authentiek servies en vergeten ze niet hun pink omhoog te steken. In de loop der jaren hebben wij Nederlanders ook deze high tea ontdekt. Maar wij hebben al eerder trek, dus beginnen we op tijd. Uiteraard wel met oud Engels servies. Kopjes, schotels, bordjes, theepotten alles in stijl met bloemen en gouden randjes. 

De high tea begint met huisgemaakte soep. Lekker opwarmen en kletsen. Daarna volgt er een etagère met hartige hapjes. Aangepast aan het seizoen maar altijd vers voor jullie gemaakt. Als laatste sluiten we af met zoet. Lekkere scones met clotted cream en jam, bonbons, mini macaron en nog meer! 

Het is helaas niet mogelijk om gluten en/of lactose vrije high tea's te maken. Andere dieetwensen waar we rekening mee mogen houden? Laat het ons weten.

High tea is alleen mogelijk op reservering en niet op de dag zelf. Wij serveren de high tea vanaf 14:30 uur, in verband met de lunch drukte eerder op de dag. Spreek jij een dag af met je vriendinnen? Bel ons om te reserveren 0497 33 81 88

Voor de mini lekkerbekken hebben we een mini theeleut (15,00 p.p.). Speciaal voor kindjes die op de basisschool zitten. We beginnen met tomatensoep, daarna komt er een etagère met hartige en zoete hapjes speciaal voor kindjes uitgezocht. Vergeet je niet dat mama eerst belt om reserveren? 0497 33 81 88

Je wordt zelf tante! Gefeliciteerd! Je vriendin, dochter, buurvrouw, nicht of noem maar op is in verwachting en jullie willen haar verrassen! Super leuk! Speciaal hiervoor hebben wij een afhaal babyshower high tea gemaakt. Alle hapjes zijn zwanger proof, ook voor de rest van het gezelschap, en leuk versierd. Ook hebben we kleine gezellige spelletjes die we er per persoon bij doen. Samen met kaartjes waarop je kan raden en advies geven en een kleine quiz is deze babyshower helemaal geregeld. Tante Thee doet er zelfs een cadeautje bij!

Sinds jaar en dag verzorgen wij vele babyshowers. Zonder zorgen, relaxed en gezellig. Wij zijn hof leverancier van dit concept. Het enige wat je hoeft te doen is de babyshower high tea te reserveren, vriendinnen uitnodigen en de zwangere verrassen.

Handige weetjes:

- 24,95 per persoon

- Assortiment zoete en hartige lekkernijen

- Altijd inclusief diverse spelletjes die aan tafel gespeeld kunnen worden

- We maken deze babyshower high tea vanaf 4 personen

- Naast alles zwanger proof is het ook mogelijk rekening te houden met vegetarische gasten, andere dieetwensen zijn helaas niet mogelijk

- Onze babyshower high tea bevat allergenen

- Liever thuis de babyshower organiseren? Wij kunnen ook alles to go maken. Je krijgt dan een box vol lekkers en natuurlijk ook de spelletjes. Je kan zelf zorgen voor bordjes, slingers en theepotten of je huurt alles bij ons. Voor € 5 per persoon huur je roze/blauwe slinger, bordje, bestek, antiek theekopje, antieke theepot, schaaltje om gebruikte theezakjes op te leggen, bijpassende servetten en een tafelkleed. Bestel deze babyshower box in Tante's winkeltje bovenaan de pagina.

 

€24.95

Soms wil je iemand een oppepper geven, haar verrassen met veel lekkers maar er zelf minimaal werk aan hebben.

Lekker met de beentjes omhoog en je pyjama aan high tea'en? 

Er zijn heel veel redenen waarom je wel onze lekkere high tea wil nuttigen maar het even niet uit komt om dat bij ons te doen. En daar hebben wij een oplossing voor!

HIGH TEA VOOR THUIS! 

Verpakt in diverse bakjes en schaaltjes met duidelijke instructies haal je de high tea bij ons op. Per persoon geven we een luxe high tea en 4 theezakjes met de lekkerste smaken mee. 

High tea voor thuis koop je in Tante's winkeltje. Je kan in overleg van tijdstip deze high tea komen halen en boven € 50 komen we bezorgen in de buurt. Twijfel je of jouw huis in ons bezorg gebied valt? Bel ons dan even 0497 33 81 88.

 

Tantes winkeltje

High tea voor thuis

High tea voor thuis

€22.50
(Incl. 9% btw)
Broodjes lunch

Broodjes lunch

€9.50
(Incl. 9% btw)
Kadobon €25

Kadobon €25

€25.00
Kadobon €10

Kadobon €10

€10.00

Its happening @ tante thee

Simple Social Media Stream: There is no feed data to display!

Kom op bezoek

Hof 82A
5571 CC, Bergeijk

Reserveren

Graag telefonisch reserveren

Bel +31 (0)497 338 188

Vragen?

yvette@tante-thee.nl

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag:
9.30 - 18.00u.
Zondag:
12.00 - 16.00u.

Ontvang de nieuwsbrief