High tea is het aller leukste bij ons! Wij hebben een concept ontwikkeld waarbij iedereen kan genieten van de lekkerste high tea. In de tijd met diëten, allergieën en lust-ik-niet-jes, hebben wij een 'All you can tea' gemaakt. Zelf je hapjes kiezen en heel de middag thee leuten.

Oorspronkelijk komt High tea uit Engeland. De Engelse dineren laat en eten rond 16:00 uur een scone met zoet beleg om de ergste honger te stillen. Daarbij drinken ze thee uit authentiek servies en vergeten ze niet hun pink omhoog te steken. In de loop der jaren hebben wij Nederlanders ook deze high tea ontdekt. Maar wij hebben om 14:00 uur al trek, dus beginnen we op tijd. Uiteraard wel met oud Engels servies. Kopjes, schotels, bordjes, theepotten alles in stijl met bloemen en gouden randjes. Meteen als de high tea is uitgelegd komt er brood op tafel om al wat te kunnen eten.

Bij de high tea zit thee en koffie inbegrepen. Onze thee komt van Maison Blanche Dael en in ons assortiment vind je verrassende smaken zoals onder andere champagne, appeltaart en hele lekkere groene thee met citroen. Overige dranken of cava om te proosten worden apart gerekend. Natuurlijk super feestelijk om samen met je vriendinnen te proosten op een mooi moment, op geluk of op jullie vriendschap!

Voor de high tea hebben wij een lijst met 32 hapjes om uit te kiezen. Deze lijst bestaat uit een salade, een sandwich, een soepje, lekkere pita's, zwarte broodjes, bapao en natuurlijk onze huisgemaakte topper de quiche. Maar ook heel veel zoete hapjes, van mini dame blanche tot scone met slagroom en jam en van huisgemaakte brownie met noten tot bonbons van de beste kwaliteit.

Gedurende de middag bepaal je je eigen hapjes, die turf je, en worden vers voor je bereid. Zo kan je tot 16:30 uur blijven bestellen. Ondertussen kan je lekker kletsen, maar ook in het magazine lezen. Speciaal voor deze nieuwe high tea variant, wij zijn de eerste in Nederland, hebben we een magazine gemaakt. De winkels in de buurt geven tips en leuke weetjes waar je iets mee kunt. Zoals, op pad met je kersverse baby wat neem je mee? Door Leff! Kinderkleding. Of je een goud of zilver type bent, van Wendy by Esthetique. Weetjes van Oak schoenen en outfit must knows van de dames van Franken kleding. Neem dit magazine mee naar huis of ga na de high tea nog even shoppen om diverse kortingscoupons in te leveren.

Als de groep uit 6 personen of meer bestaat, serveren wij de hoogtepunten van de high tea. Dan zetten wij 4 x de tafel vol met de aller lekkerste hapjes uit de high tea lijst. Wil je hier inspraak over hebben? Vergeet dit dan niet te bespreken bij reserveren. Als er niks is besproken, maken wij onze top selectie.

Voor kindjes onder de 10 jaar hebben wij een gereduceerd tarief, aangezien die minder eten. De kinder high tea besteld uit dezelfde lijst maar dan wat hun lekker vinden. Ook krijgen deze mini lekkerbekken onbeperkt ranja naast de thee. Een kinder high tea kost € 15,- per kindje.

We serveren deze high tea 7 dagen in de week om 14:00 uur tot 16:30 uur. We kunnen jullie alleen verwelkomen als er vooraf is gereserveerd. Het liefst telefonisch op 0031 497 33 81 88.

Wil je iemand een high tea cadeau doen? Kom langs om een high tea bon te kopen of kijk in ons winkeltje om hem online te kopen.

Tantes winkeltje

Mok blauw

Mok blauw

€10.95
Theetipje wit

Theetipje wit

€5.95
Kadobon €15

Kadobon €15

€15.00
3 mokken cadeauverpakking

3 mokken cadeauverpakking

€32.85

Its happening @ tante thee

Load More

Kom op bezoek

Hof 82A
5571 CC, Bergeijk

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
9.30 - 18.00 uur
Vrijdag t/m zondag
9.30 - 20.00 uur