Helaas is het vanwege onze verplichte sluiting nu niet mogelijk om high tea af te halen. Maar wij hebben wel plannen... Volg ons op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven. Heel graag tot snel! Liefs Tante Thee

 

High tea is het aller leukste bij ons! Wij hebben een concept ontwikkeld waarbij iedereen kan genieten van de lekkerste high tea. In de tijd met diëten, allergieën en lust-ik-niet-jes, hebben wij een 'All you can tea' gemaakt. Zelf je hapjes kiezen en heel de middag thee leuten.

Oorspronkelijk komt High tea uit Engeland. De Engelse dineren laat en eten rond 16:00 uur een scone met zoet beleg om de ergste honger te stillen. Daarbij drinken ze thee uit authentiek servies en vergeten ze niet hun pink omhoog te steken. In de loop der jaren hebben wij Nederlanders ook deze high tea ontdekt. Maar wij hebben om 14:00 uur al trek, dus beginnen we op tijd. Uiteraard wel met oud Engels servies. Kopjes, schotels, bordjes, theepotten alles in stijl met bloemen en gouden randjes. Meteen als de high tea is uitgelegd komt er brood op tafel om al wat te kunnen eten.

Bij de high tea zit thee en koffie inbegrepen. Onze thee komt van Maison Blanche Dael en in ons assortiment vind je verrassende smaken zoals onder andere champagne, appeltaart en hele lekkere groene thee met citroen. Overige dranken of cava om te proosten worden apart gerekend. Natuurlijk super feestelijk om samen met je vriendinnen te proosten op een mooi moment, op geluk of op jullie vriendschap!

Zodra jullie gesetteld zijn en de thee op tafel staat, bepaal jij hoe de middag er uit ziet! In ons magazine staat een tabel met keuze mogelijkheden. Per ronde heb je 4 keuze mogelijkheden. Wil je heel de middag zoet eten? Geen probleem! Eet je geen vis of ook geen vlees? Ook dan kan je 4 gangen smikkelen. Deze lijst bestaat uit een salade, een sandwich, een soepje, lekkere pita's en natuurlijk onze huisgemaakte topper de quiche. Maar ook heel veel zoete hapjes, van mini dame blanche tot madelaine met slagroom en van spekkoek tot macarons van de beste kwaliteit. 

Onze lieve Tante Theetjes komen de keuzes voor de hele middag opnemen. Daarna is het voor jullie lekker achteruit zitten, kletsen en wachten tot de verschillende gangen op tafel komen. Klinkt goed toch?

Speciaal voor deze nieuwe high tea variant, wij zijn de eerste in Nederland, hebben we een magazine gemaakt. De winkels in de buurt geven tips en leuke weetjes waar je iets mee kunt. Zoals, op pad met je kersverse baby wat neem je mee? Door Leff! Kinderkleding. Of je een goud of zilver type bent, van Wendy by Esthetique. Weetjes van Geenen schoenen, favo outfits van Always July, haar was tips van Stef kappers, lingerie tips van Corina en outfit must knows van de dames van Franken kleding. Neem dit magazine mee naar huis of ga na de high tea nog even shoppen om diverse kortingscoupons in te leveren <3

Voor kindjes onder de 10 jaar hebben wij een gereduceerd tarief, aangezien die minder eten. De kinder high tea besteld uit dezelfde lijst maar dan wat hun lekker vinden. Ook krijgen deze mini lekkerbekken onbeperkt ranja naast de thee. Een kinder high tea kost € 15,- per kindje.

We serveren deze high tea 7 dagen in de week om 14:00 uur tot 16:30 uur. Per persoon boven de 10 jaar kost de high tea € 20,-. We kunnen jullie alleen verwelkomen als er vooraf is gereserveerd. Het liefst telefonisch op 0031 497 33 81 88.

Wil je iemand een high tea cadeau doen? Kom langs om een high tea bon te kopen of kijk in ons winkeltje om hem online te kopen.

Soms wil je iemand een oppepper geven, haar verrassen met veel lekkers maar er zelf minimaal werk aan hebben.

Lekker met de beentjes omhoog en je pyjama aan high tea'en? Al voor 14:00 uur high tea'en? 

Er zijn heel veel redenen waarom je wel onze lekkere high tea wil nuttigen maar het even niet uit komt om dat bij ons te doen. En daar hebben wij een oplossing voor!

 

HIGH TEA VOOR THUIS!

 

Verpakt in diverse bakjes en schaaltjes met duidelijke instructies haal je de high tea bij ons op. Per persoon geven we een luxe high tea en 4 theezakjes met de lekkerste smaken mee. 

High tea voor thuis koop je in Tante's winkeltje. Je kan in overleg van tijdstip deze high tea komen halen. In ons winkeltje zie je op welke dagen je kan ophalen/bestellen.

Willen jullie extra versiering? Zoals een gouden vlaggenlijn, etagere's, babyshower prikkers. Informeer naar de mogelijkheden.

Tantes winkeltje

High tea afhaal

High tea afhaal

€22.50
Kadobon €50

Kadobon €50

€50.00
Dienblad zwart

Dienblad zwart

€18.50
Tante Thee- Thee

Tante Thee- Thee

€4.50

Its happening @ tante thee

Simple Social Media Stream: There is no feed data to display!

Kom op bezoek

Hof 82A
5571 CC, Bergeijk

Reserveren

Graag telefonisch reserveren

Bel +31 (0)497 338 188

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
9.30 - 18.00 uur
Vrijdag t/m zondag
9.30 - 20.00 uur