Elke zaterdag en zondag gaan wij open van 12:00-20:00 uur voor afhaal!

 

Elke week een lekkere verse huisgemaakte seizoenssoep

 

Grote gepaneerde schnitzel (met satésaus of zigeunersaus), twister friet, mayonaise en salade voor € 9,50

Of

180 gram black angus hamburger met truffelmayonaise, kaas en twister friet, mayonaise en salade voor € 9,50

180 gram balck angus hamburger met 2 soorten bbq saus, twister friet, mayonaise en salade voor € 9,50

 

 

Elke week een wisselend gebakje/nagerecht

Op 27 en 28 februari hebben wij monchoe taart, oreo taart en nougatine ijstaart! (€3,50)

 

Voor de kindjes hebben we poffertjes met poedersuiker (€5), mmmmhh!!

 

 

Wilt u zeker zijn van uw bestelling? Bel ons! 0497 33 81 88

Last minute geen zin om te koken? Kom aan en wacht terwijl het wordt gemaakt

op = op

 

En daarom verkopen wij onze toppers aangevuld met heerlijke nieuwe smaken! Check Tante's winkeltje om een taart te bestellen. Deze maken wij alleen op bestelling, ben dus op tijd zodat wij de tijd hebben alles voor te bereiden. Taarten kunnen worden afgehaald of bezorgd in groot Bergeijk. 

Onze monchoe taarten bevatten gluten, lactose en koemelk. Onze nougatine ijstaart is gluten vrij!

 

Eten in overvloed, maar wil je echt restaurant waardig thuis dineren kan een mooi bordje of een goede mok niet ontbreken. Check onze nieuwste items in de webshop, verwen jezelf of iemand anders en geniet nog meer van je thuis-zijn.

Wij maken onze granola zelf! Wiehoeeee mega lekker en gezond in de yoghurt met vers fruit!

Ook te vinden in onze webshop, chocolade of nougat voor kleine prijsjes. Bestel, betaal online en laat het verzenden naar iemand die wel een cadeautje kan gebruiken. Super leuk z'n verrassingspost! 

 

 

 

Verras deze Valentijn je geliefde met onze ontbijt box! Wij kunnen je liefde hard gebruiken <3

Kijk in Tante's winkeltje om te bestellen

 

Kindjes vonden Tante Thee vanaf het begin te gek. Er is een klein keukentje. Één van een bekend merk dat ze waarschijnlijk thuis ook hebben. Maar bij Tante Thee is dat toch anders. Er wordt hier heel goed samen gespeeld. Kindjes die elkaar niet kennen bakken samen de lekkerste taartjes of koken de meest knapperige groentes. Wij hebben namelijk van die hele mooie gehaakte groenten en fruitstukken.

Ook het hobbelpaard is favoriet. Je kan onder de 8 jaar niet bij Tante Thee zijn geweest zonder een keer gehobbeld te hebben. Sommige paarden gaan heel hard en andere schudden maar een beetje. Maar altijd met een ruiter of amazone die er zin in heeft, met een grote glimlach en blik op oneindig.

Tante Thee als persoon heb ik nooit bedacht. Die is ontstaan door alle lieve kindjes (én volwassenen). Wil je iets weten als je bij ons zit? Dan roep je Tante Thee en dan komt er wel iemand. Alle meiden inclusief mezelf luisteren naar deze naam. Meerdere malen per week wordt er bij het afrekenen voorzichtig gevraagd, en wie is Tante Thee? Ze kijken dan rond en doelen op een oude gezellige tante die veel jong grut rond heeft lopen. En heel trots zeggen mijn collega's dan, dat is zij achter de bar.

Maar de mooiste verhalen zijn die van onze kleine gasten. Zo af en toe horen we nog eens verhalen. Deze anekdote gaat in de boeken als meest favoriete. Mama: "Noem eens op wie jou tantes zijn?" Kind: "Tante Jessica, Tante Sandra en Tante Thee." Zo mooi dat deze kleine gasten Tante Thee zo goed onthouden. Dat ik pas in hun familie en heel vertrouwd aan voel.

Net zoals de kleine meisjes die net zonder zijwieltjes fietsen. Ze gaan dan met papa een ijsje halen, want dat is een mooi stukje fietsen. Ik stond buiten een tafel schoon te maken en zie ze al aankomen. Dan ben ik super trots hoe groot ze al zijn en dat ze zo goed fietsen. Het liefst ga ik dan aan de rand van de weg staan om ze toe te juichen. Maar ik ben bang dat ze dan uit balans raken dus ik doe net of ik ze niet zie. Dat werkt eigenlijk niet, want ze zien mij wel. Zwaaien lukt dan niet, maar roepen gaat daarentegen prima! Als ze ter hoogte van de Bruna zijn, roepen ze Tante Theeeeee!! Tanteee Theeeee! Het lieve kleine zusje voor op de fiets zwaait wel. Zij heeft het voorbeeld van haar grote zus gevolgd. Groei maar goed kleine kindjes, Tante Thee is trots op jullie.

 

 

9 Oktober 2020 - Dag van de horeca

Al jaren ben ik trots als ik zeg dat ik in de horeca werk. De horeca is niet alleen echt een beroep, het is ook een way of life. Altijd gastvrij zijn, gedienstig naar je gasten en je uiterste best voor ze doen. Dit lijkt heel oneerbiedig of alsof het heel veel moeite kost. Maar als het horeca bloed door je aderen stroomt gaat dit vanzelf. Je wil het de gasten naar de zin maken. Het is zo leuk om voor de gasten te zorgen. Soms komen ze binnen met een gezicht op onweer, maar door onze glimlach en normale praatjes beseffen ze dat het allemaal wel mee valt. Vinden ze het fijn om vertroeteld te worden en relativeren ze hun problemen. Bij ons hoef je geen arrogante blikken te verwachten, wij staan open voor jou verhaal en luisteren echt naar je. 

De laatste weken voelt het anders.. het is stil op straat. Gasten kijken angstig en verschuilen zich. Niet alleen omdat het weer heel winters is, ook omdat we een onbekende aanvaller in ons midden hebben. Iets dat je aanvalt, jong of oud. Waar je gruwelijk ziek van wordt en niet weet hoe het afloopt. Worden we bang gemaakt door cijfers? Is het terecht dat we mondkapjes dragen? De angst is groter dan het virus. Maar toch moeten we het samen op gaan lossen.

En dan is het opeens oktober. De 10e maand van 2020. Voor wat het waard is, vandaag de dag van de horeca. Maar z'n feest is het momenteel niet in de horeca. We willen niet proosten. Proosten is voor feest, mijlpalen, behaalde doelen en plezier. En dat voelt zo niet goed. We willen gewoon voor onze gasten zorgen. De kaarsjes binnen aan doen, de deur open gooien en heerlijke lunches en gebakjes verkopen. Samen dromen over de feestdagen en of we een witte kerst krijgen. Andere zorgen overstemmen dit. Hoe gaat de kerst er uit zien? Is de horeca open met kerst? Kunnen we kerst met familie vieren? Voor een ieder die denkt dat wij nog lekker aan het werk zijn, heeft het mis. Het is stil in de horeca. We missen onze gasten.

Als we dan iets moeten leren van dit alles. Laat ons dan de dag plukken. Laat ons genieten van de momenten dat we lachen, samen zijn met geliefde, gezond zijn en mooie momenten beleven. Het leven draait niet meer om onbezonnen the sky is the limit. Want the limit bereik je veel te snel als je ziek wordt. Je naar adem snakt en wenste dat je nog nooit van Corona had gehoord. 

Lieve gasten, blijf gezond. Denk aan je vaste horeca stek en blijf ze steunen. Zodat hopelijk 2021 weer een jaar wordt om te proosten!

Wij zitten niet stil, laat ons ook niet stil zitten! 

Natuurlijk wist je al dat je bij ons kan high tea'en. Maar waarom zou je al dat lekkers niet meer naar huis nemen?

Wij kunnen wel wat redenen bedenken waarom dit echt iets voor jou is:

- Je wil niet een hele middag binnen zitten

- Je wil met mensen high tea'en die niet naar Tante Thee kunnen komen

- Je wil iemand verrassen

- Je wil op een ander tijdstip dan 14:00 uur

- Je wil alles tegelijk opeten en niet in gangen

- Je bent liever thuis 

Of..

Je bent deze week ook al bij ons geweest om te lunchen en koffie te drinken dusss dat begint op te vallen.

Weet je wat je dan doet?

Reserveer onze afhaal high tea! Minimaal 1 dag vantevoren telefonisch reserveren via 0497 33 81 88, de volgende dag vanaf 10:00 uur op te halen.

Voor € 17,50 per persoon geven we je duidelijke instructies hoe jij de 3 hartige hapjes en 4 zoete zaken perfect serveert. Daarbij krijg je ook 4 van onze lekkerste thee smaken mee en hoef jij alleen nog het water te koken. 

Wij kunnen niet wachten om dit voor jou te mogen maken! Bel je ons?

Kom op bezoek

Hof 82A
5571 CC, Bergeijk

Reserveren

Graag telefonisch reserveren

Bel +31 (0)497 338 188

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
9.30 - 18.00 uur
Vrijdag t/m zondag
9.30 - 20.00 uur